Incepand cu luna mai se schimba metoda de inchiriere a jocurilor

Posted by John 24.04.2017 0 Comment(s)

Din pacate am avut cativa “clienti” care au uitat cu desavarsire sa ne returneze jocurile inchiriate. Chiar si dupa ce ii sunam, ne ignora. Am decis astfel sa schimbam sistemul de inchiriere a jocurilor dupa modelele din alte tari.
Acesta insa va va aduce si avantaje, nu doar dezavantaje. Stim, nu suna bine, dar …

Iata ce se va schimba.

Toate jocurile noi si vechi care sunt la inchiriat vor fi etichetate cu un pret de pornire. Va dam un exemplu:

- Activity Original, pretul de start a zicem ca este 100RON. Asta inseamna ca daca noi deschidem un joc nou, Activity Original, primele inchirieri vor fi la 100RON, care de fapt este garantia, insa la returnarea jocului veti primi inapoi 90RON. Deci tot 10RON va va costa inchirierea, dar trebuie sa platiti pretul jocului de 100RON. Acelasi joc dupa cateva inchirieri va scadea la pret mai mic, afisat pe joc. De ex. dupa un timp scade la 70RON. Pretul de inchiriere va fi de 70RON, din care primiti inapoi la returnare 60RON. Dat tot asa de bine puteti decide in orice moment ca vreti sa achizitionati jocul si atunci noi retinem banii, voi retineti jocul.

Avantaje:
- Cei cu membership activ vor plati in continuare 10RON, fara sa plateasca garantie. (despre membership)
- Poti decide la un moment dat, cand scade pretul la joc sa il si achizitionezi. Jocul nu va fi deteriorat, doar folosit.
- Poti tine cate zile vrei, fiecare zi va fi 10RON, primesti diferenta inapoi.
- Poti cere deschiderea oricarui joc de pe raft pentru inchiriere. Nu poti cere jocuri pentru deschidere daca le avem deja deschise. Jocurile noi deschise vor avea o prima chirie de 10% din valoarea jocului.
- Poti cere insa inchirierea jocului de pe raftul din club (cele care de obicei nu le inchiriem), se va aplica regula de inchiriere, pretul jocului minus gradul de deteriorare (evaluat de noi).

Dezavantaje:
- Costul initial cu garantie la joc, platesti tot costul afisat pe joc, primesti inapoi diferenta
- Dupa 7 zile daca nu ai returnat jocul, pierzi banii, poti pastra jocul

Speram ca in astfel vom putea deschide si mai multe jocuri pentru inchiriat.

Leave a Comment