Membership card

Posted by John 04.07.2015 0 Comment(s) Ce să cumpăr,Distractie la club,Concursuri/Evenimente,

Ce sunt punctele de recompensa si cum se aplica la clubul Le & Le Games. In primul rind, ca sa beneficiezi de aceste puncte de recompensa, trebuie sa fi membru de club. Inscrierile se fac la club, la reprezentantii clubului. Acest program de loialitate, de membru de club iti poate oferii multe beneficii in timp. Programul te recompenseaza pentru cumparaturile tale, dar si pentru realizarile tale precum participarea la evenimente si campionate, jucand un joc sau demo, sau precomanzi un nou produs, chiar si aducerea unui membru nou in program.

Mod de functionare

Modul cum functioneaza este simplu. Pentu fiecare RON cheltuit, primesti 1 punct de experienta. Mai poti primi puncte pentru diverse evenimente in magazin si sarcini. Iti vom da 250 de puncte bonus pentru prima achizitie dupa ce te-ai inscris. Insa aceste 250 de puncte le poti folosi doar dupa ce acumulezi un minim de 500 de puncte.

Vei primi un card de membru PX la momentul inscrierii. Sistemul nostru va urmarii PX-ul tau si ne va lasa sa stim automat la momentul cumpararii daca poti sa-ti folosesti punctele pentru un discount. Ti-ai uitat cardul? Te vom cauta noi. (alta forma de ID poate fi ceruta)

Poti sa iti revendici punctele pentru credit in urmatoarea achizitionare. Cu cat mai multe puncte revendici cu atat de mare va fi creditul tau. Deci, daca aduni 250 de puncte poti sa le revendici pentru 10 RON discount la urmatoarea cumparare (se aplica dupa 500 de puncte). Dar daca acumulezi 500 de puncte poti sa le revendici pentru 25 RON discount la urmatoarea cumparare. Cu cat mai multe puncte acumulezi cu atat o sa iti fie rasplata mai buna.

Iar punctele acumulate nu expira.

Bonus PX

La anumite intervale de timp vom oferi puncte bonus pentru diverse motive. De exemplu, putem decide sa oferim puncte bonus daca cumperi un anumit fel de joc. Sau putem decide ca toata lumea care se joaca in centrul de jocuri sau care participa la un anumit eveniment primeste puncte gratis. Sau putem decide ca punctele tale valoreaza mai mult intr-o anumita zi. Nu vei stii niciodata ce s-ar putea intampla.

Asigura-te sa ne dai like la pagina noastra de Facebook ca sa primesti ultimele informatii despre PX bonus. Si, cine stie, poate unele promotii/evenimente vei putea afla doar de pe pagina noasta  de Facebook.

Reguli

Ca o conditie pentru a fi membru PX trebuie sa accepti urmatoarele reguli: Nu se vor acorda puncte partiale. Doar la 1 RON intregi cheltuiti se dau puncte. De exemplu, o vanzare de 1.50 vei primi 1 PX.

Punctele pot fi rascumparate in cantitatile din tabelul alaturat. De exemplu, 700 de puncte nu pot fi rascumparate, dar 500 din acelea pot fi.

Nu trebuie sa iti rascumperi toate punctele adunate. Poti sa iti rasumperi o parte din puncte, cu conditia ca valoarea rascumparata se potriveste cu o valoare de rascumparare. De exemplu, daca ai 900 de puncte poti sa rascumperi 250, 500 in timpul aceleiasi tranzactii pentru 35 RON.

Membrii PX nu pot sa isi uneasca punctele. Doar un membru PX poate sa isi foloseasca punctele la o tranzactie.

Punctele pot fi folosite doar pentru reduceri la tranzactii de produse. Nu pot fi folosite la taxele de intrare la evenimente.

Punctele nu au valoare numerara. Pot fi rascumparate doar la o vanzare. (De exemplu: 2 beri cu 250 PX )

Pentru achiziitiile facute pe baza de store credit nu se acorda puncte PX.

Pentru produsele deja cu discount, nu se ofera puncte PX.

Daca reducerea oferita din rascumparare de puncte depaseste pretul vanzarii, nu se ofera rest. Punctele in exces sau reducerea in exces nu va fi salvata nici aplicata la o vanzare ulterioara.

Personalul clubului are dreptul de a cere buletin pentru indentificarea celui care detine cardul la momentul rascumpararii.

Managementul clubului isi rezerva dreptul de a schimba parti din acest program la orice moment dat, trimitand mail la membri inscrisi.

Obtinerea PX

PX rascumparat Reducere
La momentul inscrierii si primei cumparari 250 PX
Fiecare RON intreg cheltuit (bar & magazin) 1 PX
Precomandarea unui produs in timpul perioadei oficiale de precomandare Puncte duble la momentul vanzarii sau 15% redus daca este pre platit
Participand intr-un eveniment platit 2 PX pentru fiecare RON cheltuit
Oferind o copie a jocului pentru a se folosi la un eveniment 150 PX
Aducand un nou membru PX ( amandoi membrii trebuie sa fie prezenti la inregistrare si doar dupa ce ai acumulat 500 de puncte) 50 PX
Alte premii PX determinate de management Variaza
Postarea unor poze pe wall-ul tau de Facebook si taguirea clubului (si mesaj de instiintare catre club, maxim 1 postare pe saptamana, subiect legat de club) 50 PX
Inchirierea unui joc 15 PX

Rascumpararea PX

PX rascumparat Reducere
250 10 RON
500 25 RON
1000 60 RON
2000 125 RON
5000 320 RON
10000 650 RON

Leave a Comment