Un altfel de team building - „Camera de evadare” controlată de AI Game Master!

Posted by John 13.02.2016 1 Comment(s)

Echipa ta are nevoie de un team building! Fie că este vorba despre o recompensă, fie că doriți doar să petreceți câteva momente deosebite alături de colegi, sesiunile de team building îmbunătățesc comunicarea și colaborarea profesională, stimulează creativitatea, motivează echipa și îmbunătățesc performanțele acesteia. Noi îți oferim un team building inedit, pe care membrii echipei dvs., cu siguranță, nu-l vor uita!

Iată propunerea noastră: AI Game Master - Escape Room!

Este vorba despre un joc de tip „cameră de evadare” (Escape Room): participanţii trebuie să „evadeze” dintr-o cameră, cu ajutorul unor indicii, într-un interval de 60 de minute.  

Veți beneficia nu doar de un team building distractiv, care va consolida relațiile dintre angajați, dar și de prețuri speciale pentru pachetele destinate firmelor.

Camera de evadare aduce avantaje pentru firma dvs.:

 • Sesiuni de team building la prețuri mai mici decât ale unor team buildinguri tradiționale;

 • Oportunitatea de a practica și analiza abilitățile de comunicare, organizare, gândirea critică, logică și creativă a angajaților;

 • Posibilitatea de a testa abilitatea angajaților de a colabora între ei;

 • Angajații își pot conștientiza atât propriile competențe, cât și cele ale coechipierilor;

 • Consolidarea echipei într-o atmosferă plină de bună dispoziție, dar și de suspans;

 • Activitate distractivă pentru toți participanţii;

 • Pot fi create echipe mixte, de exemplu echipe formate din angajați noi şi angajați vechi (eventual departamente diferite), permiţându-le acestora să se cunoască mai bine între ei;

 • Jucătorii se simt ca într-un scenariu real, ei fiind actorii.

Povestea jocului:

AI Game Master nu este un Escape Room tradițional, ci unul controlat de un software creat special pentru acest tip de jocuri, devenind astfel un Escape Room interactiv.

Pe scurt, Game Master-ul a luat controlul clădirii și îi pune la încercare pe toți cei care au curajul să-l confrunte! Există o cameră unde testează curajoșii, însă aceasta este singurul loc în care el este vulnerabil, putând fi învins. Din camera de teste puteți să ieșiți doar într-un singur mod: stăpânindu-l pe Game Master!

O reţetă de succes pentru firme

Team buildingurile în cadrul camerelor de evadare sunt apreciate şi practicate în întreaga lume. Iată cum au descris alţi oameni astfel de experienţe:

Justin Yan, de la Tech for America - „O experienţă de team building ideală şi unică” (http://roomescapeadventures.com).

Anthony Bali, Inginer de securitate, Franţa - „La scurt timp după ce începe jocul, participanţii formează o echipă solidă care colaborează strâns de-a lungul jocului. Un alt aspect interesant: pot fi organizate competiţii între echipe” (http://mysteryescape.com).

Florina – http://roomsescape.ro – „Am venit cu echipele mele în team building și a fost cu mult peste așteptări! Fiecare mister are o poveste, încurajează logica și comunicarea în echipă, toți mi-au spus că s-au simțit excelent”.

Liana Elena - ,,Am testat astăzi jocul de escape și ne-a plăcut. Ca puncte pozitive am apreciat diversitatea probelor, jocul nu se blochează dacă una dintre probe nu poate fi efectuată în timp util... În concluzie, ne-am simțit bine chiar dacă nu am reușit să evadăm. Ca sfat, utilizați-vă inteligent resursele!“ (https://lelegames.ro – site-ul nostru).

Acum, NOI organizăm astfel de evenimente şi la Tîrgu Mureş!

Oferta pentru firme:

 • Team buildinguri în echipe a câte 5 jucători;

 • Pot fi alcătuite mai multe echipe, în funcție de mărimea firmei;

 • Se realizează un clasament (Hall of Fame), care va reflecta competitivitatea și abilitățile echipelor;

 • Jocurile pot fi de cooperare sau de competiție (jucătorii se elimină între ei);

 • Discounturi speciale pentru firme:

 

10 echipe (50 persoane)

1.300 LEI  1.000 LEI

25 echipe (125 persoane)

3.250 LEI  2.250 LEI

50 echipe (250 persoane)

6.500 LEI  4.000 LEI

 

 • pentru mai putine echipe nu ezitati sa ne contactati.

Ieftin și eficient:

Comparativ cu team buildingurile clasice, o activitate de tip Escape Room presupune un efort financiar mult mai scăzut. De exemplu, o cameră single în zona Braşov poate costa între 70 şi 100 de lei sau chiar mai mult. O masă la restaurant pentru o persoană costă în medie cel puţin 50 de lei. În acelaşi timp, o activitate în camera de evadare pentru cinci persoane costă doar 100 lei, deci 20 lei per persoană!

Contactaţi-ne acum la numărul de telefon 0265-311600 şi puteţi beneficia de preţurile speciale destinate firmelor/companiilor!

Vă aşteptăm cu drag şi cu multe-multe surprize!

1 Comment(s)

Escape Room Bucuresti:
21.03.2016, 12:29:27 PM, 911escape.ro
Reply

Va recomand si http://911escape.ro/

Leave a Comment