Modificare regulament - Intrare/Bilet/Tombola

Publicat de John 18.10.2018 0 Comentarii Distractie la club,

Pentru a-ți oferi servicii mai bune dorim să facem câteva modificări la regulamentul clubului. Acestea vor intra în vigoare începând cu 1 noiembrie 2018.

Biletul de intrare club va putea fi achiziționat în două perioade ale zilei:
Înainte de ora 17 biletul va costa 5 RON, ca și până acum. 
După ora 17 vor fi 3 tipuri de bilete, în funcție de alegerea ta.  

QUICK GAME - 10 RON de persoană
În prețul acestui bilet e inclusă și o bautură (bere, suc, apă sau cafea).

LONG RUN - 20 RON de persoană
Vei putea consuma orice dorești în marja prețului plătit, iar dacă-l depășești, vei achita doar diferența. În cazul în care nu ai cheltuit cei 20 de lei, suma rămasă e transferabilă unui prieten (dar numai în ziua respectivă). 

TEAM PLAYER - 15 RON de persoană
Aceasta variantă e valabilă grupurilor de 4 sau mai multe persoane. Consumația membrilor se va încadra în suma totală. Persoanele venite ulterior la masă vor putea suplimenta suma cu câte 15 RON. La părăsirea localului se va achita doar diferența de consumație, dacă există, iar suma în exces nu se va restitui. La mesele rezervate se aplică implicit taxa de grup.

Toate cele trei variante includ și participarea la tombolă. La sosirea în club vei completa biletul de tombolă, pe care va fi trecut numărul de bon/masă. Te rugăm să păstrezi biletul de intrare până la ieșirea din local. Persoanele care au membership-card (citește aici), nu plătesc bilet de intrare.

Persoanele cu membership-card, nu plătesc bilet de intrare. Detalii la bar.

Localul este deschis pâna la ora 22:30. În cazul în care doriți să rămâneți după ora închiderii, personalul are dreptul de a decide dacă va rămâne sau nu după program

Lasa un comentariu