Ai jucat super jocuri cu Oculus Rift?

Posted by John 13.08.2015 0 Comment(s) Distractie la club,

V-am pregatit un nou gadget, Oculus Rift. Sigur ati auzit de aceasta minunatie sau ati dorit intotdeauna sa testati. Acum e momentul!

Veniti la club si jucati una din cele 50 de jocuri (acum disponibile, mai cumparam).

Pretul e intotdeauna intrebat, deci:

 • SESIUNE I : PREȚ 10 RON/10 minute
 • SESIUNE II : PREȚ 10 RON/15 minute
 • SESIUNE III : PREȚ 10 RON/20 minute
Ceea ce inseamna ca vi de mai multe ori, ai preturi mai bune!

PROMOȚII DE ȚINUT MINTE

La fiecare 3 sesiuni de joc (total 45 de minute) primiți o sesiune gratuită de 20 de minute. La prima sesiune veți primi un pliant pe care aveți explicate condițiile de participare. Cereți bonul de la personal, aceste bonuri trebuie să fie atașate de pliant, altfel nu vă putem aproba sesiunea gratuită.

După a 3-a sesiune deveniți un jucător VIP și toate sesiunile vor fi de 10 RON pe 20 de minute.

O să primiți email cu toate noutățile care vor apărea la club, pentru a fi primul/a care testează noile jocuri.

REGULAMENT OCULUS RIFT

Înainte de folosirea serviciului de jocuri cu Oculus Rift, vă rugăm citiți acest regulament.

 • Dacă aveți probleme de sănătate (epilepsie, dureri de cap, amețeli) folosirea Oculus Rift este interzisă. Personalul clubului nu este răspunzător pentru probleme apărute în timpul jocului.
 • Dacă pe parcursul jocului simtiți amețeli puternice, scoateți casca Oculus Rift de pe cap.
 • Păstrați bonul și biletul primit de la club ca să participați la promoțiile Oculus Rift.
 • Nu jucați mai mult de 20 de minute pe Oculus Rift. Luați pauze.
 • Nu se poate plăti mai puțin de 10 minute. Dacă nu reusiți să stați 10 minute cu Oculus Rift pe cap, puteți lua o pauză (în timp ce poate intra alt jucător) și după ce vă reveniți puteți continua sesiunea de joc.
 • Puteți juca doar jocurile instalate de personalul clubului.

SUGESTII ÎMPOTRIVA AMEȚELII

 1. Când vă jucați, folosiți tastele Q/E dacă este posibil. Dezvoltatorii jocurilor Oculus Rift știu că starea de rău este o adevarată problemă care trebuie să fie reglementată. De aceea, când joci demo-urile, vei observa că personajul tău se poate întoarce într-o clipă dacă apeși Q sau E.
 2. Mișcă-te cu cea mai mica viteză, în general se poate dacă folosești FOV la minim. O mișcare mai lentă ajută mult la reducerea stării de greață.
 3. Fă pauze!  Când joci jocuri video, nici nu realizezi cum zboară timpul. De aceea se recomandă să iei pauze dese, ca nu cumva să te ia durerea de cap sau să ți se facă greață.
 4. Închide ochii atunci când camera nu este controlată de mișcările capului. Sună stupid dar s-ar putea să fie cu adevărat de ajutor din moment ce greața este cauzată de o neînțelegere între creier și corp. Trupul crede că te miști, iar creierul că nu te miști.
 5. Nu juca jocuri care îți provoacă rău. Evident, dar din moment ce depinde de cât de bine a fost optimizat jocul pentru VR, vina se poate atribui dezvoltatorilor într-o oarecare măsură.
 6. Asigură-te ca Oculus Rift este calibrat corect pentru ochii tăi. În timpul jocului, poți experimenta vederea tulbure și nu știi cum să faci reglările. Aceasta se poate datora faptului că IDP-ul este prea strâns sau prea vast, deci nu este calibrat corespunzător. De asemenea, poate fi și motivul pentru care ai dureri de cap sau rău de mișcare.
 7. Redu luminozitatea. Pentru unele jocuri se poate ajusta luminozitatea, unele persoane au observat că poate fi de ajutor.
 8. Manâncă sau bea ceva care conține ghimbir. Este folosit pentru a trata răul de mișcare de multe secole. Deși nu este de ajutor pentru toată lumea, oamenii folosesc aceste remediu cu succes.
 9. Încearcă să nu-ți miști capul prea mult. Din moment ce răul de mișcare are legătură cu mișcarea, dacă reduci la minim mișcările capului spre stânga sau dreapta, sus sau jos, poate fi de ajutor. În orice caz, rotirea capului n-ar trebui să fie o problemă.
 10. Evită să te miști înapoi. Dacă este vorba de un joc ca FPS shooters, de obicei, vei dori să faci miscarea inapoi pentru evitarea gloanțelor. Oricum, cu Oculus Rift, s-ar putea să ți se facă rău. Fii atent!

Leave a Comment