Regulament club Le & Le Games 2017

Posted by John 08.03.2017 0 Comment(s) Distractie la club,

Orice persoană, indiferent de sex, religie, rasă, etnie, orientare politică sau sexuală, care este întru totul de acord cu acest regulament, poate intra în club şi poate desfăşura activităţile din acesta.

LE&LE Games este un club unde poţi veni cu prietenii să te distrezi, scopul fiind de a face cunoscute atât copiilor, cât şi tinerilor şi adulţilor, beneficiile activităţilor de joacă de la orice vârstă, evitând folosirea calculatorului, dar păstrând acelaşi sentiment de distracţie.

În clubul LE&LE Games, orice persoană poate fi un VIZITATOR (cei care vin doar periodic la club) sau poate fi un MEMBRU DE CLUB cu diverse avantaje.

Titlul de MEMBRU DE CLUB nu este o marfă sau un serviciu, el nu poate fi cumpărat ci este oferit spre păstrare persoanelor care aderă la regulamentul acestui club. Pentru a nu crea nici o neînţelegere sau controversă, clubul îşi rezerva dreptul de a selecta membrii fără a explica motivul acceptării sau refuzului cererilor de aderare. Recomandarea dată de un membru deja existent nu este obligatorie dar poate cântări mult în luarea unei decizii.

Clubul nu doreşte să impună restricţii membrilor şi invitaţilor acestora, dar se asteaptă ca membrii săi sa respecte câteva reguli de bun simţ şi bineînțeles, legile în vigoare

REGULI DE CONDUITĂ

 • În incinta clubului este interzis: fumatul, consumul excesiv de băuturi alcoolice, precum şi limbajul și comportamentul vulgar.
 • Fiecare joc scos pe masă va avea un responsabil care va avea grijă de decurgerea corectă a jocului şi de integritatea fizică a pieselor, planşelor şi a cărţilor de joc.
 • La terminarea partidei sau partidelor veți returna jocul la locul de unde a fost luat (nu se va uita pe masă).
 • Clubul îşi rezervă dreptul să schimbe regulile pe parcurs, cu informarea tuturor membrilor pe avizierul clubului si pe situl web al acestuia.
 • În club se pot consuma doar băuturile cumpărate la bar

REZERVARE DE MASA

Mesele din club sunt de 2, 4 si 6 persoane.  Mesele se pot rezerva fie telefonic fie pe Facebook. Mesele rezervate și neocupate în interval de 30 de minute de la ora rezervării își vor pierde valabilitatea.

INCHIRIERE DE JOC

Inchirierea jocurilor din club (disponibile sunt titluri ca: Activity Club Edition, Activity Original, Carcassonne, Nume de cod, World of tanks etc.) se face pentru minim 24 de ore, pretul fiind 10 RON/24 ore. Jocurile se pot inchiria doar daca ai card de membru activ pe luna respectiva. In orice timp de membership ai 1 inchiriere gratuita/luna.

TAXA DE JOC

Pentru folosirea jocurilor din club se percepe o taxă de intrare de 5 RON pe participant (vizitator), sumă în care nu este inclusă consumația. Vizitatorul clubului va putea folosi orice joc din incinta clubului (disponibile pentru a fi jucate, nu și cele disponibile pentru vânzare). Aceasta sumă va fi folosită pentru întreținerea/reîmprospătarea jocurilor.

MEMBERSHIP LE & LE GAMES

Se oferă următoarele tipuri de membership

Cardul de membru URBAN GLADIATOR  - 30 RON / lună

 • Intrare liberă pe perioada în care cardul este activ
 • Un voucher pe lună cu intrare liberă pentru 3 persoane
 • Puncte de experiență pentru fiecare RON cheltuit (vezi regulament XP)
 • Participare la evenimente exclusive membrilor
 • Închiriere joc la 10 RON
 • Rezervare masă cu prioritate
 • Discount de 5% la orice joc cumpărat (minim 50 RON - nu se cumulează la produse cu discount)

Plata pe 3 luni - 80RON, Plata pe 6 luni - 150 RON

=========================================

Cardul de membru FIRE DRAGON - 50 RON / lună

 • Intrare liberă pe perioada în care cardul este activ
 • Un voucher pe lună cu intrare liberă pentru 4 persoane
 • 2x Puncte de experiență pentru fiecare RON cheltuit (vezi regulament XP)
 • Participare la evenimente exclusive membrilor
 • Închiriere joc la 10 RON
 • Rezervare masă cu prioritate
 • Discount de 10% la orice joc cumpărat (minim 50 RON - nu se cumulează la produse cu discount)
 • Produse promoționale exclusive (periodic/gratuit)

Plata pe 3 luni - 140RON, Plata pe 6 luni - 250 RON

Ce sunt punctele de recompensă și cum se aplică la clubul Le & Le Games. În primul rând, ca să beneficiezi de aceste puncte de recompensă trebuie să fi membru activ de club. Înscrierile se fac la club de către reprezentanții clubului. Acest program de loialitate îți poate oferi multe beneficii în timp. Programul te recompensează pentru cumpărăturile tale, dar și pentru realizările tale precum participarea la evenimente și campionate, jucând un joc sau demo, sau atunci când precomanzi un nou produs, precum și aducerea unui membru nou în program.

Mod de funcționare

Modul cum functionează este simplu. Pentu fiecare RON cheltuit, primești 1 punct de experiență. Mai poți primi puncte pentru diverse evenimente în magazin, precum și sarcini. Îți vom da 250 de puncte bonus pentru prima achiziție după ce te-ai inscris.

Vei primi un card de membru PX la momentul înscrierii. Sistemul nostru va urmarii PX-ul tău și va știi automat la momentul cumpărării dacă poți să-ți folosești punctele pentru un discount. Ți-ai uitat cardul? Te vom căuta noi. (altă formă de ID poate fi cerută)

Poți să îți revendici punctele pentru credit în următoarea achiziționare. Cu cât mai multe puncte revendici cu atât creditul tău va fi mai mare. Deci, dacă aduni 250 de puncte poți să le revendici pentru 10 RON discount la următoarea cumpărare. Dar dacă acumulezi 500 de puncte poți să le revendici pentru 25 RON discount la următoarea cumpărare. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât o să îți fie mai mare răsplata.

Iar punctele acumulate nu expiră.

Bonus PX

La anumite intervale de timp vom oferi puncte bonus din diverse motive. De exemplu, putem decide să oferim puncte bonus dacă cumperi un anumit fel de joc. Sau putem decide că toată lumea care se joacă în centrul de jocuri sau care participă la un anumit eveniment primește puncte gratis. Sau putem decide că punctele tale valorează mai mult într-o anumită zi. Nu vei știi niciodată ce s-ar putea întâmpla.

Reguli

Ca o condiție pentru a fi membru PX trebuie să accepți următoarele reguli: Nu se vor acorda puncte parțiale. Doar la 1 RON întregi cheltuiți se dau puncte. De exemplu, o vânzare de 1.50 vei primi 1 PX.

 • Punctele pot fi răscumpărate în cantitățile din tabelul alăturat. De exemplu, 700 de puncte nu pot fi răscumpărate, dar 500 din acelea pot fi.  
 • Nu trebuie să îți răscumperi toate punctele adunate. Poți să îți răscumperi o parte din puncte, cu condiția ca valoarea răscumpărată să se potrivească cu o valoare de răscumpărare. De exemplu, dacă ai 900 de puncte poți să răscumperi 250, 500 în timpul aceleiași tranzacții pentru 35 RON.
 • Membrii PX nu pot să își unească punctele. Doar un membru PX poate să își folosească punctele la o tranzacție.
 • Punctele pot fi folosite doar pentru reduceri la tranzacții de produse. Nu pot fi folosite la taxele de intrare la evenimente.
 • Punctele nu au valoare financiară. Pot fi răscumpărate doar la o vânzare. (De exemplu: 2 beri cu 250 PX )
 • Pentru achiziițiile făcute pe bază de store credit, la produsele cu discount sau fără membership activ nu se acordă puncte PX.  

Dacă reducerea oferită din răscumpărare de puncte depășește prețul vânzării, nu se oferă rest. Punctele în exces sau reducerea în exces nu va fi salvată nici aplicată la o vânzare ulterioară.

Personalul clubului are dreptul de a cere buletinul pentru indentificarea celui care deține cardul la momentul răscumpărării.

Managementul clubului își rezervă dreptul de a schimba părți din acest program în orice moment, trimițând mail membrilor înscriși.

Rascumpararea PX

PX rascumpărat

Reducere

250

10 RON

500

25 RON

1000

60 RON

2000

125 RON

5000

320 RON

10000

650 RON

Alte beneficii:

PRECOMENZI

Oferim 15% discount la toate produsele care nu au fost încă lansate la care faci o precomandă. Putem în unele cazuri să îți cerem să plătești 10% din precomandă, dar decizia e la latitudinea clubului, depinzând de comenzile tale anterioare.

ZIUA TA DE NAȘTERE

Hai la club cu minim o săptămâna înainte de ziua ta de naștere și vei beneficia 1 singură data de 10% reducere la orice produs. Reducerea se acordă doar produselor din magazin și acelor produse care nu au deja o reducere aplicată. Trebuie să ne dovedești că vei avea ziua de naștere în săptămâna ce urmează.

NOTELE DE LA ȘCOALĂ

Te vom face să înveți mai bine! Cum? Aduci la sfârșit de luna carnetul de elev/student și dacă vedem note de la 8 în sus pe luna respectivă, îți oferim 10% reducere la orice produs sau dacă nu dorești să cumperi nimic, îți oferim 100 de puncte de experiență (trebuie să ai un card activ)

PENTRU PROFESORI

Dorim să ne ajuți că și dascăl în a convinge copii că jocurile de societate aduc beneficii celor împătimiți ai calculatoarelor. Încearcă să îi convingi să socializeze în afară rețelelor online, cum să lase calculatorul și să încerce o interacțiune cu un joc de societate. Astfel, orice grup de minimum 10 elevi adus la club însoțit de ține ca și profesor le poate oferi copiilor sau școlii pe care o reprezinți un discount la orice produs de 25% și intrare gratuită la club. Te rugăm să ne contactezi pentru a coordona un astfel de proiect.

Leave a Comment