Regulament club Le & Le Games 2023

Posted by John 21.02.2023 0 Comment(s) Distractie la club,

Orice persoană, indiferent de sex, religie, rasă, etnie, orientare politică sau sexuală, care este întru totul de acord cu acest regulament, poate intra în club şi poate desfăşura activităţile din acesta.

LE&LE Games este un club unde poţi veni cu prietenii să te distrezi, scopul fiind de a face cunoscute atât copiilor, cât şi tinerilor şi adulţilor, beneficiile activităţilor de joacă de la orice vârstă, evitând folosirea calculatorului, dar păstrând acelaşi sentiment de distracţie.

Clubul nu doreşte să impună restricţii membrilor şi invitaţilor acestora, dar se asteaptă ca membrii săi sa respecte câteva reguli de bun simţ şi bineînțeles, legile în vigoare

REGULI DE CONDUITĂ

  • În incinta clubului este interzis: fumatul, consumul excesiv de băuturi alcoolice, precum şi limbajul și comportamentul vulgar.
  • Fiecare joc scos pe masă va avea un responsabil care va avea grijă de decurgerea corectă a jocului şi de integritatea fizică a pieselor, planşelor şi a cărţilor de joc.
  • La terminarea partidei sau partidelor veți returna jocul la locul de unde a fost luat (nu se va uita pe masă).
  • Clubul îşi rezervă dreptul să schimbe regulile pe parcurs, cu informarea tuturor membrilor pe avizierul clubului si pe situl web al acestuia.
  • În club se pot consuma doar băuturile cumpărate la bar

REZERVARE DE MASA

Mesele din club sunt de 2, 4 si 6 persoane.  Mesele se pot rezerva fie telefonic fie pe Facebook. Mesele rezervate și neocupate în interval de 30 de minute de la ora rezervării își vor pierde valabilitatea.

INCHIRIERE DE JOC

Inchirierea jocurilor din club (disponibile sunt titluri ca: Activity Club Edition, Activity Original, Carcassonne, Nume de cod, World of tanks etc.) se face pentru minim 24 de ore, pretul fiind 10 RON/24 ore. 

TAXA DE JOC

Pentru folosirea jocurilor din club se percepe o taxă de intrare de 15 RON pe participant (vizitator), sumă în care nu este inclusă consumația. Vizitatorul clubului va putea folosi orice joc din incinta clubului (disponibile pentru a fi jucate, nu și cele disponibile pentru vânzare). Aceasta sumă va fi folosită pentru întreținerea/reîmprospătarea jocurilor.

 

 

Leave a Comment