Zile de nastere la club

Posted by John 04.07.2015 0 Comment(s) Distractie la club,

Lume, lume! Clubul Le & Le organizează zile de naştere, onomastici sau orice fel de petreceri pentru copii şi le organizam, să zicem, puţin altfel!

Opțiunile de jocuri:

  • jocuri pentru toate varstele si gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de logica, jocuri de indemanare, jocuri de grup, jocuri distractive, jocuri de fantezie dar si multe altele.
  • ateliere de creatie- angajatii nostrii pot organiza ateliere de creatie pentru copii, iar pentru acestea se va percepe o extra taxa de 35 lei/copil, in care vor fi incluse toate materialele necesare pentru realizarea acestuia.

Capacitate: 40 de invitați

Cost eveniment - 350 RON, pret standard, iar daca sunt mai mult de 10 copii, se mai adauga 35/copil. Durata evenimentului este de 3 ore

Părinții pot aduce mâncare, tort, iar bauturile se consuma de la bar. Aceștia sunt bineveniți să participe la jocuri, clubul având disponibile și jocuri penttu adulți, cât și licori specifice acestora—cafea, bere.

Pentru detalii și rezervări apelați 0728881352.

 

 

Clubul asigură mese pentru mâncare, farfurii și tacâmuri de unică folosință și spatiul din club.

Învățarea jocurilor se va face cu ajutorul personalului Le & Le Games, însă supravegherea copiilor revine și în sarcina părinților.

Pentru detalii și rezervări apelați 0728881352.

Leave a Comment