Modificari in regulamentul clubului

Posted by John 14.02.2016 1 Comment(s) Distractie la club,

UPDATE 2017 - Regulament nou pt 2017 - http://lelegames.ro/articole-bine-de-stiut/regulament-club-lelegames-2017

Avem aproximativ 200 de jocuri în club. Unele sunt foarte vechi, aproape distruse, altele sunt mai noi însă cu lipsuri. A venit timpul să reîmprospătăm colecția de jocuri și să deschidem unele noi. Din acest motiv vom apela la metoda pe care toți o aplică în toate cluburile de jocuri de societate.

Începând cu 1 martie 2016 vom avea schimbări în regulamentul clubului. Vom introduce o taxă de intrare de 5 lei pe zi, pe persoană, aplicabilă după ora 17. Acele persoane care au Membership Card și au acumulat de-a lungul timpului ce puțin 1000 de puncte vor avea intrare gratuită de două ori pe săptămână (exclus sambătă și duminică).

Suma strânsă din această taxă de intrare se va folosi pentru completarea jocurilor vechi și achiziționarea de jocuri noi, jocuri care se pun la dispoziția celor care vizitează clubul. 

Am întrebat câțiva membri din cadrul clubului, ia răspunsul lor a fost unul pozitiv. Asta ne dă încredere că decizia luată va fi percepută și de voi cu încredere.

“Aș fi bucuros să dau 5 lei pe zi ca să joc un joc care costă poate 200 - 300 de lei. Totuși mă distrez două-trei ore sau poate mai mult cu aceste jocuri așa că nu mi se pare o sumă mare. O voi plăti cu plăcere.” - Mihai Ungureanu

Ce beneficii veți avea cu acest nou sistem.
- nu vor mai fi jocuri foarte vechi care abia se mai pot juca
- se vor deschide jocuri noi în fiecare lună, alese de membrii clubului
- se vor putea deschide copii multiple la jocurile populare

Suntem siguri că fiecare dintre voi are un joc cumpărat acasă. Dar din când în când ar dori să joace și ceva nou, însă nu e necesar ca fiecare joc să fie cumpărat. Din acest motiv, dacă deschide mai multe jocuri, acestea pot fi încercate la club fără a fi necesară cumpărarea acestora. Acesta este un avantaj pentru voi. Astfel, lunar puteți încerca mai multe jocuri fără a cheltui o sumă enormă, eventual o sumă cheltuită pe câteva beri.

Vă garantăm că vă vom cere sfatul în fiecare lună asupra jocurilor care vor urma a fi deschise. Vom posta lunar o listă de jocuri care s-ar încadra în bugetul adunat și voi veți decide ce jocuri vor fi deschise. 

Sperăm să ne sprijiniți cu această inițiativă, să veniți la club în continuare și să vă distrați la fel de bine ca pănă acum sau chiar mai bine!

EDITARE ULTERIOARĂ:

La discuții ne-am lovit de implementarea acestuia. Soluția a venit tocmai de la un client fidel, care ne-a dat următoarea soluție. 

Bazându-ne pe ideea că o persoană consuma de aproximativ 5 sau 10 RON pe zi, o să facem vouchere de 10 respectiv 15 RON.

În această sumă se va regăsi cei 5 RON taxa pentru jocuri respectiv restul sumei se va putea cheltuii până duminică seara a săptămânii.

De exemplu; Veniți luni la club luați un voucher de 10 RON, de pe care puteți cheltuii 5 RON pentru o bere de exemplu. Dar decideți să nu beți luni pentru că sunteți cu mașina. Reveniți miercuri la seara de jocuri și mai luați un voucher de 10 RON. 5 RON este taxa de joc, respectiv 5 RON pentru cheltuială. Astfel acum aveți 10 RON acumulați pe cele două 2 vouchere. Dacă însă nu reveniți până duminică seara, voucher-ul își pierde valabilitatea.

Vom avea două vouchere. Unul de luni până joi, de 10 RON, respectiv unul, valabil de vineri până duminică, de 15 RON.

Suntem siguri că vă puneți întrebarea; “Păi așa nu ne obligați ca să facem consumație?”

Vom încerca să vă răspundem deși știm că nu o să fiți perfect de acord: “Da, se poate considera și așa, însă oriunde ieșiți la distracție suntem siguri că o să vă coste cel puțin 15-20 RON. Dacă ieșiti la un film unde stați aproximativ două ore biletul vă va costa mai mult decât la noi o distracție de 3-5 ore, cu o consumație inclusă.”

Chiar dacă par negative aceste schimbări ce introduc anumite reguli, noi sperăm că vă vor face să vă simțiți la fel de bine ca și până acum!

1 Comment(s)

Pandelica Cristian-Alin:
15.02.2016, 12:35:28 PM
Reply

Nu ați vrea sa implementați și un sistem de donații de jocuri unde donatorii sa primească eventual 1-2 zile gratuite pe săptămână? În modul asta vă veți creste colecția de jocuri mult mai rapid :)

Leave a Comment