ASSASSINORUM EXECUTION FORCE din categoria Jocuri tactice

Stoc epuizat ASSASSINORUM EXECUTION FORCE cod 5011921057795

Mareste imaginea

Apasand pe imagine acesta se va mari. Daca sunt mai multe imagini, poti naviga intre ele, astfel o sa vezi mai multe detalii despre produs.

ASSASSINORUM EXECUTION FORCE din categoria Jocuri tactice

ASSASSINORUM EXECUTION FORCE

În Assassinorum Execution Force, o echipa de Asasini Imperiali se confruntă cu o cursă impotriva timpului. Jucătorii trebuie să lucreze impreună ca să oprească ritualul lui Severin Drask care vrea să conducă umanitatea în haos.
Jocul este unul cooperativ aflat în al 41-lea Mileniu. Poate fi învățat rapid și este creat pentru a oferi jucătorilor o provocare grea dar realizabilă. Scopul jocului este asasinarea Lordului Drask, un vrăjitor corupt care începe un ritual menit să distrugă Imperiul. Înainte să oprească ritualul, jucătorii trebuie să localizeze teleportariumul, singurul mijloc de a ajunge în Templul Umbrelor a lui Drask dar mai întâi trebuie să descopere banca de control. Astfel, jucătorii explorează Astropathic Sanctum, evitând sau ucigând santinelele ce patrolează. 
Este de asemenea o cursă împotriva timpului în care , dacă te miști prea încet Lordul Drask ar putea să își termine ritualul, iar dacă te miști prea rapid poți fi înconjurat de inamici si rănit fatal. Ca să îndeplinească scopul, jucătorii trebuie să lucreze ca o echipă, creând strategii și tactici care se folosesc cel mai bine de abilitățile asasinilor.
Jocul vine cu miniaturi nevopsite, care iti pot ocupa ore intregi de lucru, ca la final sa ai soldat frumos vopsit si gata de lupta. La fel miniaturile pot fi folosite si in jocul Warhammer 40K. 
Jocul este o editie limitata.  

Este un joc cooperativ pentru 1-4 jucatori.

Cutia contine:

4 miniaturi Imperial Assassins

1 Chaos Space Marine Terminator Lord

3 Chaos Space Marines

15 chaos cultists

Regulament

Tabla de joc, carti, zaruri.

Jucatori: 1-4; varsta 12+; durata 60 min.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Termeni de livrare

Precomanda

  • Views: 19844
  • Producător: Games Workshop
  • Cod produs: 5011921057795
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
7 Product(s) Sold
  • 400,00 RON
  • Fără TVA: 400,00 RON

Etichete: assassinorum, execution, force, miniature, wargame, games, workshop jocuri, tactice societate