Politica de confidentialitate

lelegames.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe lelegames.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. lelegames.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

lelegames.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lelegames.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul LeLeGames, se pot dezabona oricand prin email cu linkul din corpul newsletterului.

In cazul optarii pentru plata online, lelegames.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra, toate comenzile online procesanduse de o terta parte, mentionat pe pagina de plata.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact @ lelegames punct ro.