Regulament club

Posted by John 04.07.2015 0 Comment(s) Distractie la club,

Orice persoană indiferent de sex, religie, rasă, etnie, orientare politică sau sexuală, care este întru totul de acord cu acest regulament, poate intra în club şi poate desfăşura activităţile din club.

Clubul LE&LE Games este o locaţie unde poţi veni cu prietenii să te distrezi, scopul fiind de a face cunoscute atât copiilor, cât şi tinerilor şi adulţilor, beneficiile activităţilor de joacă de la orice vârstă, evitând folosirea calculatorului, dar păstrând acelaşi sentiment de distracţie.

În clubul LE&LE Games, orice persoană poate fi un VIZITATOR (cei care vin doar periodic la club) sau poate fi un MEMBRU DE CLUB cu diverse avantaje.

Titlul de MEMBRU DE CLUB nu este o marfă sau un serviciu, el nu poate fi cumpărat ci este oferit spre păstrare persoanelor care aderă la regulamentul acestui club. Pentru a nu crea nici o neînţelegere sau controversă, clubul îşi rezerva dreptul de a selecta membrii fără a explica motivul acceptării sau refuzului cererilor de aderare. Recomandarea dată de un membru deja existent nu este obligatorie dar poate cîntări mult în luarea unei decizii.

Clubul nu doreşte să impună restricţii membrilor şi invitaţilor acestora, dar se asteaptă ca membrii săi sa respecte câteva reguli de bun simţ şi legile în vigoare.

REGULI DE CONDUITĂ

  1. În incinta clubului este interzis: fumatul, consumul excesiv de băuturi alcoolice, şi limbajul, comportamentul vulgar.
  2. Fiecare joc scos pe masă va avea un responsabil care va avea grijă de decurgerea corectă a jocului şi de integritatea fizică a pieselor, planşelor şi a cărţilor de joc.
  3. La terminarea partidei sau mai multor partide, veti returna jocul la locul de unde a fost luat (nu se va uita pe masă).
  4. Clubul îşi rezervă dreptul să schimbe regulile pe parcurs, cu informarea tuturor membrilor (prin email).

Leave a Comment