TICKET TO RIDE MAP COLLECTION 5 UK PENNSYLVANIA din categoria Jocuri de societate

TICKET TO RIDE MAP COLLECTION 5 UK PENNSYLVANIA cod 824968817773

Mareste imaginea

Apasand pe imagine acesta se va mari. Daca sunt mai multe imagini, poti naviga intre ele, astfel o sa vezi mai multe detalii despre produs.

TICKET TO RIDE MAP COLLECTION 5 UK PENNSYLVANIA din categoria Jocuri de societate

TICKET TO RIDE MAP COLLECTION 5 UK PENNSYLVANIA

Ticket to Ride Map Collection 5 – United Kingdom & Pennsylvania contine o tabla de joc cu doua fete si noi reguli. Se poate juca cu Ticket to Ride sau Ticket to Ride Europa. Jucatorii vor crea cai ferate in UK si Pennsylvania. Jumatate din harta - Pennsylvania adauga un mecanism  de distribuire jocului de baza Ticket to Ride. De fiecare data cand un jucator completeaza o ruta, pretinde o parte din companiile care reprezinta ruta respectiva. La finalul jocului, jucatorul care detine cele mai multe parti dintr-o companie, castiga puncte recompensa.

Cealalta fata a tablei de joc - UK - introduce conceptul de tehnologie in Ticket to Ride. La inceputul jocului, jucatorii pot construi doar una sau doua cai ferate si doar in Anglia. Folosindu-se de carti, jucatorii castiga abilitatea de a construi rute pentru trei trenuri, sau mai multe. Pot cosntrui si feriboturi peste ape si sa cosntruiasca rute in Scotia, Tara Galilor si Irlanda. Jucatorii pot cumpara carti bonus care le permit sa castige extra puncte. Harta acopera Regatul Unit, Republica Irlanda (insulele UK si Irlanda).

Jucatori 2-5; varsta 8+; durata 45-75 min.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Termeni de livrare

Comanda pina la ora 15 produsul (marti-vineri) si ai 90% sanse sa iti expediem in aceasi zi.

  • Views: 4414
  • Producător: Days of Wonder
  • Cod produs: 824968817773
  • Disponibilitate: 1
1 Product(s) Sold
  • 170,00 RON
  • Fără TVA: 170,00 RON

Etichete: ticket, ride, map, collection, pennsylvania, jocuri, societate, days, wonder