CARCASSONNE: ÎN ARENA CIRCULUI (EXTENSIA 10)

Mareste imaginea

Apasand pe imagine acesta se va mari. Daca sunt mai multe imagini, poti naviga intre ele, astfel o sa vezi mai multe detalii despre produs.

CARCASSONNE: ÎN ARENA CIRCULUI (EXTENSIA 10)

Circul a ajuns în Carcassonne cu noi meepleși și cartonașe.


Cortul a fost înălțat în afara orașului, iar artiștii sunt gata să impresioneze mulțimea cu cascadoriile lor care sfidează moartea. O nouă lume plină de exaltare te așteaptă În arena circului, a zecea extensie a jocului premiat Carcassonne. Captând emoția circului, această extensie încorporează noi cartonașe de teren și două noi tipuri de meepleși în librăria Carcassonne. Jucătorii le pot folosi la atragerea oamenilor din împrejurimi pentru a-i chema să vadă menajeriile de animale sau pentru a asista la abilitățile lor care sfidează moartea. La fel ca riscurile îndrăznețe pe care și le asumă artiștii de circ, În arena circului oferă jucătorilor suficiente oportunități de a obține multe puncte – dacă pot atrage mulțimile!


La circ, cortul mare reprezintă atracția principală. În arena circului nu face excepție. Mare parte din extensie se axează pe adunarea grupurilor de meepleși în jurul noilor cartonașe, în speranța de a obține mai multe puncte la evaluare. Adună meepleși pe cartonașul pe care s-a ridicat cortul sau pe cele 8 cartonașe din jurul lui și vei fi răsplătit data viitoare când este dezvăluit un cartonaș nou de circ. În plus, circul este atât de captivant, încât meepleșii sunt tentați să-și lase la o parte vechile vieți și să se alăture spectacolului. Așază-ți meepleșii într-o piramidă pe cartonașele cu artiști, impresionează-ți prietenii și adună puncte după ce spectacolul e gata.

Directorii de circ au rolul de meepleși obișnuiți până la sosirea circului. Atunci când acesta sosește, primesc puncte în plus deoarece se află în apropierea cartonașelor de Circ și Artiști în momentul în care sunt evaluate terenurile pe care stau. În arena circului aduce cu sine noi nivele de entuziasm și exaltare în lumea Carcassonne. Cine va da cel mai bun spectacol și va atrage cea mai mare mulțime?

Nu uita: ca să te poți bucura de această extensie ai nevoie de jocul de bază Carcassonne.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Termeni de livrare

Comanda pina la ora 15 produsul (marti-vineri) si ai 90% sanse sa iti expediem in aceasi zi.

  • Views: 116
  • Cod produs: CARCASSONNEEXT10
  • Disponibilitate: 2
0 Product(s) Sold
  • 49,00 RON
  • Fără TVA: 49,00 RON

Etichete: carcassonne:, În, arena, circului, (extensia, 10), jocuri, societate