Despre noi

Le&Le este locul ideal de intalnire cu prietenii, familia si colegii, pentru a-i provoca la jocuri de societate, sau daca te simti aventurier, la un boardgame, cardgame, warhammer sau de ce nu, jocuri de realitate virtuala.

Scopul nostru e de a va scoate din fata calculatorului, de pe siteurile de socializare si sa va lasam sa socialzati la noi in club, asa ca “pe vremuri.”

Clubul Le & Le Games va asteapta intr-un spatiu de peste 90 metri patrati, cu mese de joc pregatite special pentru jocuri de strategie (Warhammer 40000, Warhammer Fantasy, Lord of the Rings etc.), jocuri de socializare (Activity, Monopoly, Colonistii din Catan, Carcassone, Agricola, Puerto Rico, Descent etc.) si jocuri de carti (Saboteur, Mamma mia, Uno, Magic The Gathering, Dominion etc).Mai multe fotografii din club gasiti pe pagina noastra de  Facebook  - http://www.facebook.com/LeLeGames2/photos_albums

Iti recomandam sa vizitezi si:

Puteti veni la club impreuna cu prietenii, sa va asezati la o masa si jucati pana adormiti—caz in care va chemam noi un taxi, pentru ca mesele noastre nu sunt prea confortabile pentru dormit. Pe langa joc, cafeneaua din incinta va ofera diferite sortimente de cafea, ceai, ciocolata fierbinte, suc, apa si tot ce trebuie sa nu muriti de sete si de foame, uitand de voi in club :-)

Noi va asiguram tot ce aveti nevoi ca voi sa va simtiti bine!

Atat magazinul cat si clubul sunt deschise zilnic, de luni pana vineri, intre 12:00 si 22:00 si sambata-duminica intre orele 17:00-22:00, dar pentru voi stam pana adormiti. Deci, STRADA ARTEI NR 3. 100 metri de la Mc Donald's. (0265-311600)

Conform regulamentul clubului, oricine poate sa se alature clubului nostru, indiferent de sex, religie, rasă, etnie, orientare politică sau sexuală, care este întru totul de acord cu acest regulament. Rugamintea noastra e sa respectati unele reguli de baza, sa va comportati civilizat si sa-i respectati pe ceilalti din club.
Indiferent de varsta, jocurile de societate sunt pretabile pentru pentru toti, de la 10 ani pina la 80 de ani.

Deci? Ce mai astepti? Hai cu prietenii sau familia si intra in lumea jocurilor de societate. Daca iti place la noi, spune si altora, suntem siguri ca nu se vor supara! Sharing is caring!